Bali legdrágább villái

Korábbi cikkünkben elmondtuk azt a 10 okot, amiért imádják Balit. Mivel minden évben rengeteg turista érkezik ide, természetesen rengeteg szálláshely épült. Nagy hagyománya van azoknak a néhány napra bérelhető villáknak, amik általában vízközelben kínálnak hihetetlen luxust. Mi most ezek közül válogattuk ki a legdrágábbakat. A világ legnagyobb hotelláncai is rájöttek már az indonéz szigetben rejlő lehetőségekre és folyamatosan újabb fejlesztéseket indítanak el és gyakran nem megszokott épületeket, hanem különálló villákat építenek. Mutatunk most 3 villát, amitől leesik az állunk.

Villa – Amandari, Ubud

1989-ben kezdték el az akkor úttörőnek számító resort fejlesztését, ahol korábban csak egy fejletlen falu volt található. Az ausztrál építész, Peter Muller 32 szobát és több villát tervezett ide. A terület központjában étterem, boltok, könyvtár és medence is található. A minimalista villákban többnyire tíkfát és kókusz fát használtak, de a székek nádból készültek, a tető pedig bambuszból. A közel 700 négyzetméteres villákat napi 3250 dollártól bérelhetjük ki.

Forrás: Aman Resorts

AYANA Villa – AYANA Resort, Jimbaran

Ez Bali legnagyobb resortja a sziget nyugati partján. A vendégek 19 étterem és 12 medence közül válogathatnak. Többek között itt található a világ legnagyobb hidromasszázs medencéje is. A 78 villa közül a legnagyobb a több, mint 3000 négyzetméteres AYANA Villa. A kaliforniai WATG cég által tervezett villában Bali nemzeti jelképei is visszaköszönnek. Egyetlen estéért 8,800 dollárt kell fizetnünk.

Forrás: AYANA Resort

Pool Villa – Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve, Ubud

A 2015-ben megnyitott Mandapa Ubud legelképesztőbb üdülőközpontja. Hihetetlen környezetbe tervezett villát Jeffrey Wilkes. A villában helyi festők alkotásai is megtalálhatóak. A hatalmas nappaliból egyből a medencébe ugorhatunk. De található még itt külön dolgozószoba, medence melletti pihenőház és saját masszázs szoba is. Az élményért 4806 dollárt kell naponta fizetnünk.

Forrás: Mandapa, Ritz-Carlton Reserve

Borítókép: Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

5 milliárd forintba kerül ez a karóra

Messi autókollekciója

„Az öltözködésben, a külsőben, meg a vásárlásban te magad vagy a fontos és nem a ruhadarab.” – interjú Lakatos Márkkal a Bóta Café-ban (x)

A világ legdrágább autója