Rólunk

A Rich Groupot azért alapítottuk, hogy létrehozzuk Magyarország legnagyobb online luxury portfólióját. A célunk elérésére megalakult csapatban a nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek mellett helyet kaptak olyan motivált fiatalok is, akik korszerű és friss ötletekkel segítik a munkafolyamatot.

 

A médiatermékeink közé tartozó Rich Kids Budapest, kategóriájának legnagyobb és legismertebb szereplőjévé vált az Instagramon. A felépített márka portfóliójába tartozik többek között rendezvényszervezés és merchandise termékek forgalmazása is.

 

A Rich Club megalapítása során célunk a legmagasabb minőség megtalálása és bemutatása volt az élet különböző területein. Az oldal készítése során kiemelt figyelmet fordítunk a változó tartalomfogyasztási szokások követésére, ezért a szöveg mellett előtérbe kerülnek a videós és a hangalapú tartalmak is.

 

A Richlife.hu-n eladó vagy bérbeadó luxus-és sportautók, illetve luxusingatlanok jelennek meg. Mindkét piacon folyamatos növekedés tapasztalható hazánkban, ezzel párhuzamosan folyamatosan erősödik a kereslet oldalaink iránt is.

 

Csapatunk eddigi, az online marketing területén szerzett tapasztalatait és tudását hatékonyan tudjuk alkalmazni más vállalkozások esetében is, ezért hoztuk létre a Rich Group Mediat. A közösségi média marketing ügynökségünk tartalomgyártással, kommunikációval és hirdetéskezeléssel foglalkozik.