EZ THAIFÖLD TITKA

Thaifölre Magyarországról is egyre többen utaznak, többek között azért, mert olcsó a repjegy és a mindennapi megélhetés. Legnagyobb vonzereje az országnak az elképesztő tengerpartjai, ahol mindenki kellemesen ki tudja pihenni magát.
Mondunk nektek most 5 dolgot, amit nem biztos, hogy tudtatok az országról.

Első

Az ország tizede Bangkokban lakik. Az fővárosban 8 millió ember éli a mindennapjait. A magas népsűrűségnek köszönhetően szinte állandók a dugók és a tömegjelenetek. Mégis a város különleges hangulata és energiája rengeteg embert megmozgat, hiszen a világ egyik leggyakrabban látogatott turistacélpontja.

(roadaffair.com)

Második:

Thaiföldön annyira szeretik és tisztelik az elefántokat, hogy többek között ők találták fel azt az asztalt, amin megműthető ez a hatalmas és gyönyörű állat.

Harmadik:

Thaiföldön tilos rálépni a nemzeti valutára. Utazás előtt mindig érdemes átnézni az adott ország törvényeit, hiszen olyan meglepő szabályokba ütközhetünk, amikre nem is gondolnánk. Ha elkövetjük a bűncselekményt, akár börtönbe is kerülhetünk, úgyhogy mindenképpen érdemes vigyáznunk.

(scoop.co.nz)

Negyedik:

Itt élvezheted a világ egyik legdrágább koktélját, ami 15 ezer dollárba kerül. A Bangkokban található étterem étlapján található valentines koktél üvegét gyémántok borítják.

Ötödik:

A Red-Bull, a világ egyik legismertebb energiaitala eredetileg innen származik. Az osztrák üzletember Dietrich Mateschitz nyaralása során fedezte fel az ott forgalmazott italt. Annyira megtetszett neki az íze, hogy úgy döntött saját izlésére formálja a márkát és az egész világon forgalmazni fogja.

(smithsbrosagency.com)

Borítókép: bookmundi.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Ezt nem tudtad New York-ról

A VILÁG LEGDRÁGÁBB HOTELSZOBÁI

Mercedes-Maybach 6

5.000.000 dollár! Ennyit érhet a világ egyik legdrágább férfi ékszere