A VILÁG 5 LEGDRÁGÁBB HÁZA

A világ leggazdagabb emberei méltó környezetre vágynak, amikor hazaérnek…

Olyannyira igaz ez, hogy a listánk utolsó helyén szereplő otthon is minimum hússzor többe kerül, mint a legdrágább Magyarországon elérhető luxusvilla.
Hogy mi kerül ennyi pénzbe? Megmutatjuk!

5.: helyezettje 924 Bel Air Rd.

(924belair.com)

Az ingatlan Los Angeles-ben található. 4 emeletes és 38 ezer négyzetméteren terül el. 12 szobás. 6 nappali és 3 konyha szolgálja ki a mindennapokat.

De nem a méretei miatt kerül ennyibe ez a villa.
A házban található spa, konditerem, mozi
A teraszra kilépve a látványt kiegészíti egy hatalmas medence és egy tévé.

Az épületben található még borospince a stílusos érkezést, pedig egy helikopter leszálló biztosítja a tetőn.

Annyi extra található a házban, hogy nehéz mindent elmondani, DE az igazi extra csak most jön, az ÁRA:

Ha itt szeretnél élni 73,5 MILLIÁRD forintra van szükséged.

4.: Villa Leopolda

(amazing.zone)

A francia Riviérán található villa alapterülete alapján egy futballpályánál is nagyobb. A 8 hektáron elterülő ház egy orosz üzletember tulajdonában áll.  A terület nagyságát tökéletesén érzékelteti, hogy csak a ház kertjében 50 kertész dolgozik naponta. Ezt a házat nem csak megvásárolni, hanem fentartani is renget pénzbe kerül.

Csak a nappali 400 négyzetméteres, de a leginkább szembetűnő része a háznak, a 12 medence, igen 12!

A főépület 19 szobából áll, 14 fürdőszobával. Minden szoba tömve van antik bútorokkal. A házban található bowling pálya, teniszpálya és minden, amire egy átlagos embernek valaha szüksége lehet.
Igen, sajnos a luxusnak ára van: 108 milliárd forintot kell kifizetnünk a költözés előtt.

3.: Rutland Gate Mansion

(Wikipédia)

Az elhelyezkedés eleve rengeteget dob az áron, hiszon london egyik legdrágább negyedében található.  A ház több, mint 5000 négyzetméteres 45 szoba található benne, amiből még választani is nehéz lehet.  A medence a pincében található, ahonnan lifttel érheted el az emeleteket. A ház az elegáns kinézet mellett is minden részletében a kényelmet szolgálja. A házban található tárgyak olyan értékesek, hogy külön aukciót rendeztek azok eladására.

Ahhoz hogy ezt az elképesztő luxust igazán a magadénak érezhesd, több mint 144 milliárd forintot kell fizetned.

2.: Antilia

(reddit.com)

Kevesen gondolnák, hogy a világ egyik legdrágább ingatlana Mumbai-ban található. Ránézésre azt gondolnánk, hogy több lakásból áll az épület de nem. Az egész épület egy otthon mind a maga 27 emeletével. Mumbai legdrágább negyedében helyezkedik el és gyorsan kiemelkedik a házak közül. Ennek oka, hogy valamennyi emeletet a normál magasság két-háromszorosára terveztek, hogy ezzel is növeljék a látványt. Azért is elképesztő ez, mert mindössze 5en lakják.

Egy ekkora ház mellé nagy garázs is jár, ahol 162 darab autót tárolnak. Az épület és a garázs fenntartásában 600 ember segíti őket.

Ezt az elképesztő otthont felépíteni, több mint 300 milliárd forintnak megfelelő összeg volt és valószínűleg már a dupláját érheti, azonban nem valószínű hogy a tulajdonos el szeretné valaha is adni.

Listánk abszolút első helyezettje a Buckingham palota

(royal.uk)

Természetesen az épület nem eladó és nem valószínű, hogy valaha is az lesz. Mégis ez talán az egész világon a legdrágább épület, amiben élnek. Minden részletében lenyűgöző és a becsült értéke is az, 600 milliárd forintnak megfelelő fontra becsülik.

Ez az elképesztő palota 775 szobából és 78 fürdőszobából áll, mindezt Anglia talán legjobb biztonsági rendszere védi. Kertje london legnagyobb privát kertje. A palotán belül rengeteg elképesztő művészeti alkotás kapott helyett.

Mint említettük, itt élni nem pénz kérdése, ha az lenne jelenleg csak nagyon kevés ember engedhetné meg magának.

Borítókép: Youtube

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Így duplázd meg a pénzed

Ezt kapjuk a Maldív-szigeteken 10 millió forintért

5 milliárd forintba kerül ez a karóra

A VILÁG LEGNAGYOBB ÉPÜLETE