A világ leggazdagabb Dj-i

Az elektronikus zene szárnyalása rengeteg fesztivált hozott létre, ahol a Dj-k / producerek nem ritkán 100 000 dollár fölött tudnak keresni egyetlen este alatt. Emellett a slágerlisták élén is egyre többször áll elektronikus zene. Lássuk, ki az az 5, aki a legnagyobb vagyont tudta felépíteni a zenélésből.

Steve Aoki (secretsolstice.is)

5. Steve Aoki

Tortadobálás, pezsgő és elképesztő vizuálok. Steve Aoki bulijai legendásak és már egy ideje biztosan nem csak a zene miatt. A dj-zés mellett, régóta dolgozik producerként is. A Steve Aoki Charitable Fund folyamatosan adományoz nehézsorsú térségeknek a világ sok pontján.

David Guetta (grammy.com)

4. David Guetta – 75 millió dollár

A hazánkban is nagyon ismert francia DJ még 50 fölött is önti magából a slágereket és folyamatosan turnézik. Cége a Gum Productions 2002 óta foglalkozik zenekiadással.

Swedish House Mafia (edmsauce.com)

3. Swedish House Maffia – 100 millió dollár

Úgy tűnik, hogy talán visszatér a svéd dj trió, legalábbis 2019-ben fellépnek Stockholmban. A trió tagja Axwell, Sebastian Ingrosso (akik Axwell and Ingrosso néven folyamatosan zenélnek) és Steve Angello is, aki önállóan építette tovább karrierjét.

Tiesto (billboard.com)

2. Tiesto – 150 millió dollár

Talán az egyik legnagyobb név a zene világában. Holland producer és dj, aki tinédzser kora óta zenéléssel foglalkozik. A mai napig koncertezik és járja a világot, azonban egy ideje már nem gyárt trance műfajban zenéket.

Calvin Harris (dancingastronaut.com)

1. Calvin Harris – 190 millió dollár

Az edm legnagyobb slágergyárosa, aki olyan nevekkel tud rendszeres együtt dolgozni, mint Rihanna, Dua Lipa vagy Sam Smith. A skót énekes, zeneíró, dj, producer eredetileg egy boltban dolgozott árufeltöltőként.

Borítókép: electorinicbeats.net

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

CÉGEK, AMIKET KINYÍRT A TECHNOLÓGIA

2 Chainz megkóstolja a 80 ezer forintos hamburgert

Egy villa a Costa Blancan, amitől leesik az állunk

Ők keresik a legtöbbet a YouTube-on