Ezt nem tudtad az Hublotról

Az svájci óragyártó pályája meredeken ívelt felfele az elmúlt időszakban. Ez az egyedi design megoldások és a magas minőség mellett annak is köszönhető, hogy a világ legnagyobb sportolóinak és sporteseményeinek is rendszeres szponzorai. Mondunk nektek 8 dolgot, amit nem tudhattatok az Hublotról.

Első: 3 évbe és 1 millió dollár fölötti fejlesztési költségbe került az első, gumiból készült Hublot szíj kifejlesztése. Az óramárka a világ első luxusóra gyártója volt, aki ilyen megoldást alkalmazott a termékeinél. Ahhoz, hogy az óráról alkotott kép ne sérüljön az új anyag behozásával, rengeteg munkára és pénzre volt szükség.

Második: A céget megvásárolta az LVMH csoport. Ezt az jelenti, hogy többek között olyan márkákkal tartozik egy tulajdonoshoz, mint a Louis Vuitton, Bulgari, Givenchy vagy a Dior. Emellet a Zenit és a Tag Hauer óramárkákkal is egy csoporthoz tartoznak.

(thefasionlaw.com)

Harmadik: A márka bemutatásakor senki se vásárolt az órából. Az 1980-as Bázeli óravásáron mutakozott be először az Hublot, azonban valamit elszámoltak, ugyanis egy darabot se tudtak eladni belőle.

Negyedik: Beyoncé egy 5 millió dolláros Hublot órát ajándékozott férjének Jay Z-nek. Az órát több mint 1000 darab gyémánt borítja, melyeknek ösz karátszáma 140 fölött van

Ötödik: A 2012-es NBA bajnokok valamennyien személyre szabott Hublot órát kaptak a győzelmükért. A Miami Heat tagjainak megérdemelt nyereményének az árát több mint 40 000 dollárra becsülik. Egyedül LeBron James nem vett részt az átadáson, ő ugyanis az Audemars Piguet (Audemarh pigé) szerződött arca.

Hatodik: 1 millió dollárt fizetnek azért, hogy Floyd Mayweather övén lehessen a nevük. A világ egyik leggazdagabb sportolója ezzel is gyarapítani tudja vagyonát.

(watchpro.com)

Hetedik: Az Hublot készített egy 50 darabos limitált kiadású órakollekciót, amit a Laferrari Inspirált. Az Hublot régóta együtt dolgozik az autómárkával és ennek megkoronázására készült ez az óra, ami körülbelül 300 ezer dollárba kerül.

Nyolcadik: Az Hublot egy egyedileg készült órát adott Dj Khalenek szülinapja alkalmából. Az ajándéra a producer kiadójának a neve We the best van írva. Az óra mellé még egy általuk készített cipővel is meglepték. Ha az óramárka vezetőit meghívod a szülinapodra, lehet, hogy hasonló ajándékra számíthatsz.


Borítókép: hublot.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Nézz be Kanye West és Kim Kardashian otthonába

Ezt kapjuk a Maldív-szigeteken 10 millió forintért

10 DOLOG, AMIBEN JÓK A GAZDAGOK

10 ok, amiért imádják Balit