10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL DAN BILZERIANRÓL

Az amerikai pókerjátékos biztosan nem örülnéne, ha influencerként beszélnénk róla. Viszont talán az első Instagram sztárok között volt, akik kizárólag a képeik alapján lettek híresek. A legtöbb férfi sokszor irigykedve nézi a playboy mindennapjainak dokumentációját. Mondunk róla 10 dolgot, amit nem tudhattál.

1. Az édesapja többek között a Wall Streeten is magas pozíciókban dolgozott és rengeteg pénzt keresett a pénzügyi szektorba. Dan állítása szerint minden pénzét pókerrel kereste, azonban az biztos, hogy nem fenyegette anyagi bizonytalanság, amikor kirepült otthonról.

2. Az apjának voltak nehéz időszakai is, pénzügyi csalás miatt börtönbe került. Dan fizette ki az óvadékát, amit állítólag sosem köszönt meg neki.

3. Dan Bilzerian több, mint 50 millió dollárt nyert már pókeren.

(promotionmusicnews.com)

4. A magánvagyonát több, mint 100 millió dollárra, azaz közel 30 milliárd forintra becsülik. Az ilyen vagyonbecslésekkel szemben azonban érdemes szkeptikusnak lenni. Nem rég költözött be például egy házba, ami több mint 100 millió dollárt ér. Vagy éppen éhezve fizeti a hiteleit vagy van még ott, ahonnan az jött.

5. Kirúgták a középiskolából, amiért fegyverrel ment be. Egy M16-os volt az autójában és nem gondolta, hogy problémája lehet belőle.

6. Tagja volt a hadseregnek. Egy négyéves képzésen vett részt, ami után katona vállhatott volna belőle, azonban 510 nap után innen is kirúgták.

7. Egy barátjának nem volt pénze elindulni egy pókerversenyen ezért Dantől kért kölcsön 2000 dollárt. Jay Farber második lett és 5,1 millió dollárt keresett. Dan Bilzerian 1 millió dollárt és két kecskét kapott a kölcsönért.

(justjared.com)

8. A macskája Smushball is Instagram sztár és több, mint 700 ezer követője van a közösségi oldalon.

(beardspo.com)

9. Már két szívrohama is volt, mindkettőt a túlzott partyzás okozta Las Vegasban.  Érdekesség, hogy a két szívrohama 24 órán belül volt. 5 nap bulizás után még jó ötletnek tartotta a viagrát kokainnal eksztazival és alkohollal keverni. A szívének nem tetszett az ötlet, de szerencsére túlélte.

10. Ignite néven saját Kannabisz céget alapított és Kaliforniában már több üzletben is lehet kapni a termékét. A brand promóciója a hozzá hasonló stílusban történik gyönyörű nőkkel és profi bulikkal. Az Amerikában lezajlott legalizációs hullámnak köszönhetően valószínűsíthető, hogy gyarapítani fogja, a már eddig sem kicsit vagyonát.


Borítókép: squaremile.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Képek a Gucci indulásáról

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL KARL LAGERFELDRŐL

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL MARK ZUCKERBERGRŐL

A VILÁG 10 LEGGYENGÉBB VALUTÁJA