10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL RIHANNÁRÓL

Kevés olyan ember van a világon, aki nem hallott volna még Rihannáról. Rajongóit nem csak az elképesztő hangjával, hanem stílusával és határtalan magabiztosságával nyűgözi le. Az elmúlt pár évben nem jelentkezett új albummal és nem is turnézik. Jelenleg inkább a Fenty Beauty nevű sminkmárkájának beindításán dolgozik. Mondunk most 10 dolgot, amit nem tudhattatok Rihannáról.

1. Fiatalkorában tagja volt az Army Cadet Force nevű szervezetnek

A szervezetet többek között a brit hadsereg is támogatja. A tagok a valódi katonákéhoz hasonló képzéseken vehetnek részt és önkéntes munkát végeznek.

2. A Rihanna arab név

Azt jelenti édes bazsalikom. Ennek ellenére Rihhannának nincsenek arab felmenői, Barbadoson született.

3. Barbadoson külön napot szentelnek Rihannának minden évben

A szigetállamban február 22.-e hivatalosan is Rihanna napja, amit 2008 óta ünnepelnek.

(dertourluxury.hu)

4. Sorra dönti a zenei rekordokat

2015-ben hivatalosan is ő lett az első zenei előadó a történelemben, aki elérte a 100 milliós letöltési és streamelési számot online.

5. Be kellett tiltani az esernyőket a fellépésein

Az Egyesült-Királyságban rendezett turnéján az Umbrella című számára sokan egy esernyővel terveztek táncolni, azonban ez balesetveszélyes lett volna és be kellett tiltani a szervezőknek a stadionok területén.

6. Néha megjelenik a tömegben álruhában

A fellépései előtt szereti átérezni a tömeg energiáját és hangulatát. Sokszor megjelenik a nézők között egy hatalmas napszemüvegben és oversized pulóverben, ami segít neki, hogy később jobb teljesítményt nyújthasson a színpadon.

7. 2014-ben letiltotta az Instagram

A közösségi oldal szabályzatának ellentmondó storykat rakott ki magáról, amiért eltiltás járt és 6 hónapig nem volt elérhető Rihanna profilja. Az énekesnő azt mondta, hogy tökéletes lehetőség volt számára, hogy végre pihenhessen kicsit.

(scmp.com)

8. 19 évesen nyerte az első Grammy díját

Az elképesztően fiatal Rihanna az Umbrella című számáért kapta az elismerést, amiből azóta összesen 8-at gyűjtött össze.
 
9.  Biztosítást kötött a lábaira

Miután megnyerte a celebek lábainak istennője címet, összesen 1 millió dollár értékben kötött rájuk biztosítást.

(wikifeet.com)

10. A világ legnagyobb zenészei inspirálták.

Azt mondja, hogy zenei karrierjéhez rengeteg helyről kap inspirációt, de a legnagyobb hatással olyan előadók voltak rá, mint Mariah Carey, Bob Marley vagy Madonna.

Borítókép: time.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

A VILÁG LEGDRÁGÁBB BORA

Ennyi luxusautót adnak el Magyarországon

Tényleg tarthatsz otthon tigrist Dubaiban?

St. Moritz Hotel – Svájc