300 millió forint egyetlen Instagram posztért

A világ leggyorsabban növekvő közösségi oldala jelenleg az Instagram. Ez a felhasználószám növekedése mellett jól érezhető azon is, hogy a cégek egyre nagyobb összegeket hajlandóak fizetni azért, hogy megjelenhessenek a legnagyobb követőbázissal rendelkező személyek oldalain. Megmutatjuk nektek, hogy kik keresnek a legtöbbet ezzel trenddel.

10. Kendall Jenner

A listánk 10. helyezettje Kendall Jenner modell és a Kardashian család tagja. 114 milliós követőbázisának 500 ezer dollárért oszt meg egy hirdetést, amik általában nőknek szólnak.

View this post on Instagram

Just some light stretching. Excited to share my latest for @stuartweitzman in the #ALANA stretch stilettos #SWSpring19 #SWWomen

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

9. Lionel Messi

A 9. Lionel Messi, akinek 126 millióan követik a mindennapjait. Az argentin futball sztár szintén fél millió dollárt kér egy posztért, azonban láthatóan inkább a hosszútávú partnereket részesíti előnyben oldalán.

8. Neymar

A 8-ik helyen Neymar végzett, aki 600 ezer dollárt kér egy posztért és cserébe 123 millió embernek osztja azt meg. Érdekes összevetni ezt az összeget egy tv hirdetés árával és az azáltal elért emberek számával. Hamar rájövünk, hogy nem is olyan sok ez, hiszen a világ legnézettebb csatornái is csak nagyon ritkán tudnak ennyi nézőt leültetni a képernyők elé.

View this post on Instagram

Que lindo o dia de hoje, que honra ter a presença de tantas pessoas do mundo inteiro no lugar onde vivi. Obrigado @redbull @redbullbr por nos proporcionar estes momentos 👏🏽👏🏽 @redbullneymarjrsfive

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

7. Justin Bieber

A 7. Justin Bieber, aki 650 ezer dollárt kér egy megosztásért. A kanadai énekes az elmúlt években nem turnézik és kevesebb zenét is készít. Ennek megfelelően szponzorációs együttműködéseket is csak ritkábban vállal.

6. Dwayne The Rock Johnson

A 6. Dwayne The Rock Johnson, aki a rendszeres 3 órás keléssel és a több órás reggeli edzésekkel az Instagram egyik legkeményebben dolgozó híressége. Filmjei mellett az oldalával is keres pénzt, 650 ezer dollárért oszt meg egy posztot a követőinek.

5. Beyonce

Az 5. Beyonce, aki nem rég fejezte be turnéját párjával Jay-z-vel. Egy megosztásért 700 ezer dollárt kér, amit 130 millió emberhez tud eljuttatni.

4. Kim Kardashian West

A 4. Kim Kardashian West, aki 144 millió követővel rendelkezik és 720 dollárért posztol ki valamit az oldalára.

3. Cristiano Ronaldo

A harmadik Cristiano Ronaldo, aki a legtöbb ember által követett személy az Instagrammon. 177 millió követőjét 750 ezer dollárért érheti el az a cég, amelyik hirdet nála. A portugál focista rendszeresen posztol szponzorált tartalmat az oldalára.

2. Selena Gomez

A második Selena Gomez, aki nem rég tért vissza az Instagramra. Egy megosztásért 800 ezer dollárt kér és 154 millió követőnek mutatja meg a posztot.

View this post on Instagram

All @Coach combo -biker jacket and butterfly parker bag #CoachNY

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

1. Kylie Jenner
 
Első helyezettünk a Kardashian család legfiatalabb sztárja Kylie Jenner, aki nem rég dollármilliárdos lett smink márkájának köszönhetően. Mivel oldalán eleget promózza a saját termékeit, ezért más cégeket csak 1 millió dollárért enged be az oldalára. Ez közel 300 millió forintnak felel meg. Sokan túlzásnak érezhetik a számot, de a legtöbb cég nem csak egyszer, hanem rendszeresen hirdet az oldalán, úgyhogy valószínűleg megér ennyi pénzt.

View this post on Instagram

Let the adventures begin!! #KylieSkinSummerTrip 🌸🌴💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Borítókép: mercedesblog.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Így adj el egy tollat

Ilyen a 13 milliárd forintos iPhone

Ezek a legdrágább Whiskey-k

Patek Philippe X Virgil Abloh