300 MILLIÓ FORINTBA KERÜL EZ A TELEFON

A Vertu megszűnése óta elég nagy rés tátong a luxustelefonok piacán és úgy tűnik, hogy nem is nagyon szeretnék azt betölteni.

A leggazdagabbak is tökéletesen meg vannak elégedve a normál telefongyártók csúcsmodelljeivel. A luxustelefongyártók általában androidot használtak, amire pedig az iOS felhasználók általában nem szerettek váltani.

Néhány éve azonban ez még máshogy volt és pontosan ekkor gyártotta le az orosz JSC Ancort nevű cég a Diamond Crypto Smartphone nevű telefonját.

(blogofwishes.com)

A tervezésben részt vett egy osztrák ékszerész, Peter Aloisson is. A gombok és a logók kivételével az egész telefon platinumból készült. A többi részhez 18 karátos rózsaaranyat használtak.

A készüléken található ezen kívül 50 db gyémánt, ebből 10 kék. A telefon oldalát ébenfa veszi körbe.

Ha mindez nem lenne elég, a telefon egy olyan titkosítási technikát használ, ami biztosítja, hogy a telefonon tárolt valamennyi adat védve legyen.

A gyémántok és az arany természetesen értékálló, azonban a bemutatásakor innovatívnak mondható készülék mára elavultnak számít technológiai téren. Többek között a korábban említett okok miatt a mai napig ez számít a világ egyik legdrágább telefonjának a maga 1.3 millió dolláros árával.


Borítókép: blognody.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Ez volt minden idők legdrágább hamburgere a Mekiben

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL DAN BILZERIANRÓL

DJ Khaled személyesen mutatja be az ékszereit

Így tarts tökéletesen egy borospoharat