5 milliárd forintba kerül ez a karóra

Instagram-on mutatta be új karóráját Floyd Mayweather. A 280 karátos gyémánt karóra neve THE BILLIONAIRE és 18 millió dollárba, azaz 5 milliárd forintba kerül. Talán nem is kell magyaráznunk, hogy ez mennyire sok pénz, de csak a szemléltetés kedvéért: ebből az összegből megvehetnénk Magyarország legdrágább eladó magáningatlanát és még maradna is pénzünk.

View this post on Instagram

This my new timepiece, it's called "The Billionaire Watch". If you don't know about it, google Billionaire Watch. That's $18 Million on the price tag. I bought this watch from the best jeweler in the world, hands down @tadashi1980. He has better prices than any other jeweler that I’ve ever done business with ever and trust me, I’ve bought jewelry from every jeweler in NYC, Vegas, LA, Detroit, Houston and Miami. From here on out I’m only buying from @tadashi1980 fire your jeweler and hire @tadashi1980 Follow his page now.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Bár a 18 millió dollár valóban soknak tűnik, a boxoló számára nem volt jelentős kiadás. Csak a legutóbbi, Conor Mcgregor elleni meccsén 270 millió dollárt, azaz kb. 80 milliárd forintot keresett.

A karóra gyártója a Jacob and Co, ahol pontosan 239 darab, legalább másfél karátos gyémántkövet és 18 karátos aranyat használnak az óra elkészítéséhez.

Érdekessége még a karórának, hogy állítólag elég kényelmetlen hordani, így a szerencsés tulajdonos ritkán csodálhatja csuklóján, anélkül, hogy kompromisszumokat kéne kötnie.

Mindenesetre az óra megjelenésében és az árában is kiemelkedik a tömegből, ezért annak, aki szeretné megmutatni magát, tökéletes választás.

Borítókép: forbes.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

FLOW óra

2000 dolláros sushi roll

10 MUNKAKÖR, AMIT EL FOGNAK VENNI A ROBOTOK

Itt lakik Bill Gates