A LEGDRÁGÁBB RAPPER VILLÁK

  1. Drake otthona Torontoban – 6,700,000 dollár

A rapper a telek megvásárlása után egy elképesztő otthon felépítésébe kezdett. Az otthont tervező építész egy fedettpályás kosárpályát, snackbárt és egy saját mozitermet is tervezett az otthonba. A korábban bemutatott autókollekciónak egy 10 állásos garázs ad majd helyet.

(youtube.com)

(pinterest.com)

  1. Pharell Williams otthona Los Angelesben – 7,140,000 dollár

Az otthon tervezésénél nagy ablakokat és fényes tereket hoztak létre. A nappaliban feküdve láthatjuk a távolban a város fényeit. A bútorok nem hivalkodók, de mindegyik a legmagasabb minőséget képviseli. A tetőteraszon ejtőzve teljes panoráma tárul elénk.

(wsj.com)

  1. Rick Ross Georgia-i otthona – 7,500,000 dollár

Az állam legnagyobb családi háza Atlanta közelében található. 109 szobában tölthetik az idejüket Rick családtagjai és barátai. A szórakozást bowling pálya, mozi és medence biztosítja.

(youtube.com)

  1. Big Sean Beverly Hills-i otthona – 8,700,000 dollár

A rapper Slashtől a Guns and Roses gitárosától vásárolta az ingatlant. A villa alljában egy club található, ahol bulikat szervezhet. Ha esetleg fel akarná dobni a partyt, a kertben található egy hatalmas medence is.

  1. Dj Khaled Beverly Hills-i otthona – 9,900,000 dollár

Egy ház, amit talán a legtöbben ismernek. A snapchat sztár rendszeresen közvetíti innen a mindennapjait. A villát Robbie Williamstől vásárolta néhány éve. Az emeletről egészen Los Angelesig látunk, a kertben pedig csobbanhatunk a medencében és a jacuzziban. Khaled imádja az életet és itt minden adott is hozzá, hogy igazán tudja élvezni.

(nbclosangeles.com)

  1. Sean ’DIDDY’ Combs Los Angeles-i otthona – 39,000,000 dollár

Diddyt régóta a világ leggazdagabb rapperei között tartják számon és többek közöttt mi is készítettünk már róla videót. Ennek megfelelően nem spóroltak a ház építésénél, amit nem rég fejeztek be teljesen. A két emeletes, sok ezer négyzetméteres villában bújócskázni és fogócskázni is könnyedén lehet. A házban található mozi, medence, gőzkabin és szépségszalon is. Külön érdekesség, hogy a playboy villa közvetlen a szomszédságában található.

  1. Dr. Dre Brentwood-i otthona – 40,000,000 dollár

A már leginkább csak producerként tevékenykedő korábbi rapper egyértelműen a Beats eladásával kereste a legtöbbet. A cég 3 milliárd dollárt ért az Appplenek.

A felvásárlás után álmai háza után nézett és láthatóan meg is találta. Az általa kinézett villát még így is 10 millió dollárral olcsóbban vette meg, mint amennyiért eredetileg hirdették. Az épületben konditerem és szauna is található. Ha dolgozni szeretne, nem kell messzire mennie hiszen egy teljes stúdiót is berendezett.

(pursuitist.com)

  1. Will Smith Malibu-i otthona – 42,000,000 dollár

Bár Smith egy jó ideje inkább filmekkel vagy a Youtubeal foglalkozik, korábban a világ leghallgatottabb előadói közé tartozott. Otthona egészen elképesztő méretű, a tervezés során kiemeleten figyeltek rá, hogy minden szobában otthon érezhessék magukat feleségével. A kertben tó, teniszpálya és kosárpálya is található.

(pinterest.com)

  1. Kanye West Calabasas-i otthona – 60,000,000 dollár

Az otthont feleségével, Kim Kardashiannal vásárolták meg és teljesen felújították. 8 hálószobát és 10 fürdőszobát alakítottak ki benne. Nemrég a környéken tomboló erdőtűzzel is meg kellett küzdeniük, de sikeresen megvédték otthonukat.

(wetpaint.com)

  1. Jay-Z Beverly Hills-i otthona – 120,000,000 dollár

Beyoncé férje méltó otthont keresett és talált is családjának. A minimalista álomba könnyű elsőre beleszeretni. Az elképesztően magas ár még így is 15 milló dollárral alacsonyabb, mint amennyiért először hirdették. 4 medence, 8 hálószoba, 11 fürdőszoba teszi kényelmesebbé a mindennapokat. Valamennyi üveg golyóálló és hogy ha szeretnénk akár helikpoterrel is érkezhetünk, hiszen a tető erre is alkalmas.

(latimes.com)

Borítókép: latimes.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

10 dolog, amit nem tudtál Picassoról

10 jele annak, hogy sikeres leszel

300 MILLIÓ FORINTBA KERÜL EZ A TELEFON

Így kezdik a napjukat a milliárdosok