Így keress 1 millió dollárt

Amerikában a gazdagodás első lépcsőfokának az 1 millió dolláros magánvagyon elérését tekintik. Ez itthon is rengeteg pénznek számít: kb. 290 -300 millió forintnak felel meg. Sokan lehetetlennek gondolják, azonban minden nap 1700 embernek lépi át a vagyona ezt a határt, azaz minden évben kb 620 000 ember válik dollármilliomossá.

Mutatunk most 9 módszert, amivel kereshetsz ennyi pénzt:

1. Indíts webáruházat saját márkával

Korábban meséltünk már nektek a dropshipping modellről, melyben a szállítást a raktározást és a gyártást is külsős cég végzi. Úgy is lehet eredményeket elérni, hogyha a forgalmazó cég márkáját használod, azonban az igazán komoly összegeket akkor lehet keresni, hogyha az adott terméket új külsőbe csomagolod és saját márkát építesz. Pontosan így és ezért lett a legtöbb Instagram sztárnak sminkmárkája és táplálékkiegészítő cége.

2. Indíts el egy kis céget és folyamatosan fejleszd

Sokan a startup őrületben elfelejtették, hogy léteznek sokkal hagyományosabb vállalkozási formák is. Bár a céged nem egy-két év alatt fog hatalmasra nőni, hogyha kitartóan fejleszted és visszafekteted a bevételeidet, akkor kellően nagyra tudod növeszteni. Nagyon kemény munkára és kitartásra van szükséged hozzá.

3. Megtakarítás és részvényindexekbe fektetés évekig

Nagyon sok lemondást és türelmet igényel, azonban ha sok pénzt félre tudunk tenni, akkor a világgazdaság növekedésének köszönhetően néhány 10 év alatt biztosan el tudjuk érni az álomhatárt többek között a kamatos kamatnak köszönhetően.

4. Nyiss franchise üzletet és futtasd fel

Ha nem érzed elég erősnek a saját ötleted, akkor profitálhatsz máséból is. A legtöbb franchise lánc kezdeti tőkét kér a belépéshez, ami biztosan több millió, de általában több 10 millió forint. Azonban ha jó lokációban nyitunk meg egy bejáratott brandet akkor sok kezdeti nehézséget elkerülünk a már kitalált és letesztelt üzleti tervnek köszönhetően.

(pxhere.com)

5. Legyél a legjobb 1%-ban egy jól jövedelmező szakmában

Ha orvos, ügyvéd vagy menedzser vagy, akkor úgy tudsz előrelépni, hogyha szakmád legjobbjává válsz. Most biztosan sokan elkezdik számolgatni a fizetéseket és nem látják az egy millió dollárt. Azonban az 1% az egész világra vonatkozik. Ha benne vagy a szakmád csúcsában az egész világon és ezt nem titkolod el, akkor megtalálnak majd a lehetőségek és a legjobb munkák közül válogathatsz. A kijelölt pénzügyi célt évek alatt, de biztosan el fogod érni. Azonban nem feltétlenül szükséges diploma hozzá, hogy alkalmazottként keress sokat. Sokan nem gondolnak lehetőségként az értékesítői munkára pedig a világ legjobb sales szakemberei könnyedén össze tudnak gyűjteni ennyi pénzt.

6. Dolgozz valakinek, akinek már van ennyi pénze

Ha a közvetlen közelében tudsz dolgozni egy dollármilliomosnak, akkor egy idő után eleget fogsz tanulni tőle ahhoz, hogy te is elérd a kívánt vagyont.

7. Készíts egy appot, amit kb 1 millióan használnak

Ez talán az egyik legnehezebb feladat. Nincs rá ugyanis titkos sikerrecept. Rengeteg app elbukik pedig nagyon sok munkát raktak bele a fejlesztők, sokan pedig egy nagyon egyszerű ötlettel válnak elképesztően sikeressé. Ha bejön akkor nagyon bejön és ha sikerül elérned, hogy valamiért fizessenek az alkalmazáson belül akkor nyert ügyed van.

8. Csinálj olyan YouTube videókat, amik virálissá válhatnak

Ahhoz, hogy 1 millió dollárt kapj a YouTube-tól a nézettség után, kb 500 millió és 1 milliárd közötti nézettségre van szükséged. Ehhez a magyar nyelvű tartalmakat el kell sajnos felejteni és nemzetközi szinten kell sikeressé válni. Vannak akik do it your self videókat, mások mesefilmeket készítenek vagy vlogolnak. Azonban továbbra is egyértelműen a zenei videók a legnépszerűbbek.

9. Kereskedj valamivel

Sok időre és tapasztalatra van szükséged de a kereskedelemben meg lehet találni az utat a meggazdagodáshoz. Mélyedj el egy területben és ne csak az országhatáron belül gondolkozz. Hosszútávon elérheted a kívánt eredményt.

Borítókép: pxhere.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

10 OK, AMIÉRT KÖRBE KELL UTAZNOD A VILÁGOT

2 chainz és Diplo 100 ezer dolláros vizet tesztel

A VILÁG 5 LEGMAGASABB ÉPÜLETE

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL WARREN BUFFETTRŐL