A VILÁG LEGDRÁGÁBB PÓLÓJA

Az aranyat sokan szeretik, hiszen mindenhol jól mutat és régóta a gazdagság jele. Így érzet a nemesfém iránt az az Indiai üzletember is, aki a Szilveszteri bulira készülve mert nagyot álmodni. Szeretett volna igazán kitűnni a tömegből, ezért elkészített egy pólót egy az egyben aranyból. Sajnos kevés ember tud ennyire rákészülni egy partyra, a póló ára 250 ezer dollár, azaz körülbelül 70 millió forint volt. Nem is maradt kérdés, egyből ez lett a világ legdrágább pólója.

A 32 éves tulajdonos gyerekkora óta az arany megszállottja volt, többek között azért is, mert szegény körülmények között élt. Ekkor határozta el azt is, hogy egyszer mindenhol arany veszi majd körül és mindenki ismerni fogja a nevét Indiában, nem is kellett sokat várnia rá, hogy megvalósuljon.

A póló elkészítéséhez 15 aranyművesre, 2 hétre, napi 16 munkaórára és 4 kiló aranyra volt szükség ahhoz, hogy az üzletember által elképzelt ruhadarab valósággá váljon. Amikor a póló rajta van, különböző aranyékszerekkel egészíti ki megjelenését, hogy a látvány tökéletes legyen. Az aranyéletnek hátránya is van, testőrök nélkül nem tud pólójában az utcára menni.

India mindig is ismert volt az arany szeretetéről, ami látszik abból is, hogy ők a világ legnagyobb arany importőrei.

Az a hír járja, hogy az üzletember cipőben gondolkozik, ha elkészült, megmutatjuk!

Borítókép: Youtube

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

5 milliárd forintba kerül ez a karóra

10 meglepő tény a Rothschildok-ról

SIKER ÍZE, A KONYHA GYÉMÁNTJA

ITT KELL A LEGKEVESEBBET ADÓZNI AZ EGÉSZ VILÁGON