Így néz ki a mennyország? – Joali Hotel – Maldív-szigetek

Amikor az álomnyaralásáról mesél valaki, gyakran merül föl a Maldív-szigetek, mint lehetséges célpont. Ez nem véletlen, hiszen a majdnem mindig tökéletes időjárás és a gyönyörű kék vízhez a világ legjobb kiszolgálását nyújtó resortjai párosulnak. Ezek közül hoztunk el most nektek egyet, de szinte biztos, hogy ezzel elindítunk egy sorozatot, ugyanis rengeteg helyet szeretnénk még megmutatni nektek a szigeten.

JOALI Raa Atoll, Maldív-szigetek

78 millió euró és 900 munkás kellett ahhol, hogy a Muravandhoo nevű szigetet egy luxus nyaraló övezetté alakítsák.

73 darab villát hoztak létre a parton, illetve a vízen. 6 kategória közül választhatunk, a legdrágábban egy három hálószobás apartmant kapunk kettő medencével.

Mindegyik villában a hagyomanyányos építészeti megoldások keverednek a modern technológiával. Egy iPad segítségével irányíthatjuk a világítást, a zenét és a légkondit is.

Az étteremben dolgozó chef a csapatával helyi és olasz különlegességek mellett fine dining konyhát is üzemeltet. Külön japán étterem is működik a szigeten.

Egy villa szezonon kívül kb. 1924 dollárba kerül egy nap, főszezonban pedig akár 3146 dollár is lehet. Nézzük, hogy mit kapunk ezért az árért:

(tripadvisor.com)

(onceinalifetimejourney.com)

(tripadvisor.com)

(tripadvisor.com)

(booking.com)

(cntraveller.com)

Borítókép: cntraveller.com

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Fagylalt 7 millió forintért

10 dolog, amit nem tudtál a Mercedes-Benz-ről

A VILÁG LEGDRÁGÁBB TELEFONTOKJAI

EZÉRT DRÁGUL AZ IPHONE