AZ ISTENEK ELEDELE – AZ ÖN KONYHÁJBAN

ALKALOMHOZ A FORMA, AVAGY HOGYAN ÖLTÖZTETHETJÜK FEL A VENDÉGVÁRÁS HELYSZÍNÉT

Előző heti írásainkban körül jártuk mitől is olyan különleges fűszer a szarvasgomba, végig jártuk az utat, míg asztalunkra kerül, majd ínycsiklandó és különleges recepteket ajánlottunk. Mostani írásunkban bemutatjuk, hogy hétköznapjainkban, és ünnepeink alkalmával melyik találkozónkhoz, vagy akár rendezvényeinken, milyen változatával nyűgözzük le vendégeinket, hogy feledhetetlen élményt nyújtsunk számukra.

Az ősszel megkezdődött szarvasgomba-szezon kiváló lehetőség arra, hogy vendéglátás, vendégvárás alkalmával bevezessünk egy új ízvilágot konyhánkba. Mind e mellet nagyszerű alkalom arra, hogy közelebbről is megismerkedjünk ezzel az igazán egzotikus és ritka itáliai fűszerrel, hogy gyakorlatilag egész télen át élvezhessük ízének frissességet, zamatának varázsát.

Ha belekóstolt már a sikeres üzletbe, akkor tudja milyen is az íze. Nincs más dolga, mint ezt megmutatni partnereinek. A szarvasgomba értékét nem a mennyisége, hanem annak illata határozza meg. Az egész évben elérhető – szarvasgomba esszenciát tartalmazó – készítményekkel már nem fog gondot okozni az, hogy hogyan nyűgözze le az üzlettársait, lássa őket vendégül otthonában, vagy rendezzen számukra kertipartyt. Aszarvasgombás mustár, vagy a só azonnal megteremti a közös nevezőt, csipetnyi Olaszországként, egyfajta ajándékként kerülnek birtokukba, mindenkinek emlékezetes élményt nyújtva.

De gondoljon bele! Minden évben igazi kihívást jelent ismételten feldobni a szokásos éves céges rendezvényt valami különlegességgel, vagy éppen ámulatba ejteni a barátokat a karácsonyi időszakban megszervezett otthoni vacsorán. Ha azt feltételezzük, hogy a hagyományos magyar ízlésvilág és az attól meglehetősen távol álló olasz életérzés összehozható, akkor ez mindenképpen megér egy próbát.

Gondoljuk el, ha például egy hagyományos művészeti kiállítás-megnyitón a kreativitás nem pusztán a művész által bemutatott alkotásokban, hanem azt kiegészítve, szarvasgombás termékekből készített étel-kreációinkkal lephetjük meg a műértő közönséget. Vagy éppen divat- és ékszerbemutatók  legújabb kollekcióinak varázsát erősítik fel a háttérben megbújó, de jellegzetes és időtlen gasztronómiai élmények.

Amennyiben sikerült kedvet csinálni ahhoz, hogy a szarvasgombát, és az ahhoz kapcsolódó különleges élményt hívja segítségül, rendelje meg az Italia Divina szolgáltatásai közül az legjobban illeszkedőt és, legyen szó bármilyen eseményről, kiállításról, vásárról, borkóstolóról, akár üzleti vacsoráról, csapatunk elhozza Önnek az isteni Olaszországot. Ha még eltökéltebb, kérésére, egy szempillantás alatt apró éttermet varázsolunk saját lakásából. Önnek pedig nem lesz másra gondja, csak fogadni a vacsora vendégeket és élvezni a csodás olasz hangulatot.

Még több információt a rendezvényeinkről itt talál: italiadivina.hu/rendezveny

Légy tagja exkluzív közösségünknek membership

Ajánlott cikkek

Ennyi luxusautót adnak el Magyarországon

Ezért drága a Sushi

ITT KELL A LEGKEVESEBBET ADÓZNI AZ EGÉSZ VILÁGON

Ezért szeretnének saját szigetet a gazdagok